Plan pracy

Komisji Gospodarki Komunalnej, Polityki Prorodzinnej i Przeciwdziałania Bezrobociu oraz Porządku Publicznego Rady Miejskiej w Sępólnie Krajeńskim na 2009 r.

L.p.	Termin spotkania	Tematyka	Odpowiedzialny
1.	15 styczeń	1. Przyjęcie planu pracy Komisji na rok 2009	J. Dera
	godz. 11.00	Stan bezpieczeństwa Miasta i Gminy Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	Sequence of
2.	12 luty godz. 11.00	 Informacja dot. znaków, dróg i chodników na Osiedlu nr 2. Informacja z zakresu zasobów mieszkaniowych mienia komunalnego w Sępólnie Kraj. Sprawy wymagające akceptacji Komisji. 	D. Krakowiak J. Dera
3.	14 marzec godz. 11.00	Informacja dot. znaków, dróg i chodników na Osiedlu nr 1. Przygotowanie uchwały w sprawie ustalenia stawek za wodę i nieczystości płynne na rok 2009, oraz koszty produkcji wody za rok 2008. Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	D. Krakowiak J. Dera
4.	9 kwiecień godz. 11.00	Informacja dotycząca funkcjonowania oczyszczalni ścieków i urządzeń przepompowni oraz składowiska odpadów. Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	D. Krakowiak J. Dera

5.	14 maj godz. 11.00	Informacja z zakresu sprzedaży mienia komunalnego Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	J. Dera
6.	4 czerwiec godz. 11.00	Realizacja inwestycji na terenie Miasta i Gminy (założenia na rok 2008) Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	B. Łangowski J. Dera
7.	13 sierpień godz. 11.00	Przebieg inwestycji na terenie Miasta i Gminy. Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	B. Łangowski J. Dera
8.	10 wrzesień godz. 11.00	Kontrola obiektów mienia komunalnego (składowisko, ciepłownia, wodociągi)	D. Krakowiak J. Dera
	is Subversibility	 Omówienie spraw wynikłych w czasie kontroli Sprawy wymagające akceptacji Komisji. 	and the second second
9.	15 październik godz. 11.00	Omówienie spraw związanych z przygotowaniem do zimy. Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	J. Dera
10.	12 listopad godz. 11.00	Realizacja inwestycji za 2009 r. Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	B. Łangowski J. Dera
11.	10 grudnia godz. 11.00	Podsumowanie pracy Komisji w 2009 r. Sprawy wymagające akceptacji Komisji.	J. Dera

Przewodniczący Komisji Edmund Rózga